Vind balans in het midden van het chaos!

Guasha Therapie voor de Overbelaste Vrouw.

Welkom bij Powerful Stones, waar ik begrijp dat het jongleren van werk, gezin en huishouden soms overweldigend kan zijn.

Voor de vrouw die alles in balans houdt, behalve zichzelf, bied ik een unieke benadering van guasha therapie.

Voor de Vrouw die Zichzelf Vergeet

Is jouw leven een constante race tegen de klok? Als je merkt dat je alle ballen in de lucht houdt en jezelf vaak vergeet, ben je hier op de juiste plek. Bij Powerful Stones begrijp ik de uitdagingen waar vrouwen van 30+ mee te maken hebben. Ik bied meer dan alleen ontspanning; ik bied een moment van rust en ruimte, speciaal voor jou.

Wat maakt onze guasha therapie uniek? Ik combineer lichaamsgerichte psychotherapie met guasha, waardoor niet alleen de fysieke spanning wordt aangepakt, maar ook de mentale last wordt verlicht. De benadering richt zich op het herstellen van balans en brengt rust in zowel het lichaam als de geest.

Ervaar Direct Meer Ruimte

Guasha therapie bij Powerful Stones biedt concrete voordelen voor de overbelaste vrouw:

  • Ontspanning: Voel de stress wegvloeien terwijl we samen werken aan het verminderen van nek- en schouderklachten, hoofdpijn en spanning in het algemeen.
  • Balans: Cliënten ervaren niet alleen fysieke verlichting maar vinden ook meer balans in hun dagelijks leven.

Jouw gids naar welzijn

Als erkend santai guasha therapeut en lichaamsgerichte psycho therapie met ervaring in het behandelen van diverse klachten, ben ik jouw gids naar welzijn. Van frozen shoulder tot fibromyalgie, ik heb succesvol bijgedragen aan het herstel van velen.

Wat mijn clienten zeggen.

Ik kwam bij Yvonne omdat ik tijdens mijn studie in een burn-out belandde. Doordat ik bij haar ben geweest, ben ik er weer bovenop gekomen en ben ik weer gaan geloven in mezelf. Ze komt tijdens de sessies echt tot de kern van het probleem en dat vind ik heel erg knap. Ik ben heel blij dat Yvonne op mijn pad kwam! 🙂

Op aanraden van mijn tandarts ben ik bij Yvonne voor een Guasha behandeling geweest. Tijdens de Guasha behandeling heeft zij doormiddel van schrapen (met een edelsteen) er voor gezorgd dat de pijn weg kon vloeien en de doorstroming beter werd.
Inmiddels voor de laatste keer bij de tandarts geweest, ontsteking en pijn is helemaal weg.

Ik zou Powerful Stones(yvonne Tiesen) absoluut aanbevelen. Ik ga er graag naartoe omdat ik weet dat ik na een behandeling mij een stuk beter voel. Doordat Yvonne haar kennis deelt begrijp ik mijn lichaam beter.

Een ontzettend lieve en eerlijke vrouw die meteen de juiste punten raakt. Yvonne weet waar ze het over heeft en deelt deze kennis ook graag. Wat ze verteld is altijd goed onderbouwt met feiten die een behoorlijke ”eye openener” kunnen zijn. Ik beveel dit bedrijf zeker aan als je vast loopt of duidelijkheid over jezelf wilt hebben.

Over mij!

Hoi, Ik ben Yvonne Tiesen. Natuurgeneeskundige en lichaamsgerichte psychotherapeut.

Ik help jou om meer balans te krijgen en meer naar je eigen positieve gezondheid te kijken. Klachten verhelpen en verminderen in samenwerking met jouw, daar sta ik voor.

In het verleden was( en soms ben )ik de vrouw die begeleiding en coaching zocht voor mijn eigen vraagstukken. Toen ik vastliep door het overmatig “please” gedrag van mijzelf, leerde ik zoveel over mijzelf, dat hierdoor mijn drang naar kennis groeide. Dit was de start van verschillende natuurgeneeskundige studies, o.a. chinese geneeskunde en de E.E.N. therapie opleiding ( lichaamsgericht psychotherapeut). Inmiddels heb ik ADHD therapeut en HSP coach ook afgerond.

Elke wijze uil is als uilskuiken geboren.

Maak een Afspraak voor Verandering

Jouw welzijn is mijn prioriteit. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult van 60 minuten of kies voor een kuur van 6 behandelingen tegen een gereduceerd tarief. Neem de stap naar meer balans en rust.

Ik help JOU om LIEFDEVOL, DOELGERICHT LEIDERSCHAP te nemen over je EIGEN LEVEN!

Zodat JIJ, je focus kan gaan leggen op de dingen die ECHT BELANGRIJK zijn.

Traject: 6 behandeling in 3 maanden je weg naar meer balans.

Of begin gewoon met een consult.

× Hoe kan ik je helpen?