Ben jij het ook zo moe, om steeds het gevoel te hebben dat je tekort schiet?
Dat terwijl je “alle ballen in de lucht” probeert te houden?
Zit je hoofd ook zo vol van alles wat moet?
Zelfs zo vol dat je gewoon het overzicht niet meer hebt?
Ik weet hoe je je voelt!

Download vandaag nog de tien tips en neem de controle terug”
Door de jaren heb ik ervaren dat het begin bij jezelf ligt. Jij wilt de verandering en jij zal het moeten doen. Vandaar uit heb ik 10 tips ontwikkeld die het begin vormen in je strijd om meer controle en rust te krijgen. Ik wil je deze gratis aanbieden. Vul hiernaast je gegevens in en begin.
Ik ben Yvonne Tiesen. Natuurgeneeskundige en Psychosociaal therapeut en Coach.

Ik het verleden had ik vele “petten” op. De ene paste beter dan de andere. Ik ben moeder van twee pubers en ja dan ben je “alles”.

Chauffeur, poetsvrouw, waswijf, regeltante, mam, vertrouwenspersoon, weet je wel…degene die alles regelt en alles in de regie houdt. Niet dus. Ik liep tegen de lamp aan. miste afspraken met de kinderen of kwam te laat. Chaos alom.

Tot overmaat van ramp werd ik uitstekend in mijzelf om de oren slaan. Waarom kan die mama dat wel en ik niet. Niet wetende dat eigenlijk het gros van de mama’s tegen dit probleem aanloopt. Gevolg dat er nog meer mis ging.

Iedere wijze uil is als uilskuiken geboren!
Door schade en schande ben ik wijs geworden. En zo ben ik aan deze tien tips gekomen. Vraag ze snel aan en pak jouw controle terug.

[activecampaign form=3]

× Hoe kan ik je helpen?