consulten

Kennismaking telefonisch/videobellen (max 15 min) Gratis
Consult kind tot 18 jaar(55 min) + intake € 62,50,-
Vervolgconsult kind (55 min) € 55,-
Intakegesprek volwassene (90 min) € 79,-
vervolgconsult volwassene (55 min) € 69,-
Massage (55 min):

energetische, ontspanning, holistic, intuïtieve, healingmassage.

€ 79,-
Gezinsconsult ( 90 min): € 120,-
Regressie € 79,-
Ondersteunende middelen (druppels bach of energetica) € 9,95

Wanneer een consult langer uitloopt dan wordt er €15,- per 15 minuten in rekening gebracht.

Vergoeding
Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging VBAG en Stichting MET, waardoor de meeste verzekeraars een gedeelte van mijn behandelingen vergoeden. Groepstrajecten en coachingstrajecten zijn van vergoeding uitgesloten. Informeer bij je verzekering naar jouw vergoeding. Mijn behandelingen vallen onder de categorie lichaamsgerichte psychotherapie en natuurgeneeskunde.

Je hebt geen verwijzing nodig van de huisarts om een afspraak te maken. De consulten van Powerful Stones gaan niet ten koste van het eigen risico.

Vergoeding middels PGB is ook mogelijk. Per 1 maart 2021 heeft Powerful Stones een raamovereenkomst voor de wet Jeugd en WMO vergoeding is via deze weg ook mogelijk.

Verplaatsing en annulering
Mocht je een afspraak willen verplaatsen of annuleren, dan kan dat tot 48 uur van tevoren. Tussen de 24 en 48 uur wordt 50% van de kosten in rekening gebracht. Binnen 24 uur worden de volledige sessiekosten in rekening gebracht.

Betaling
De behandelingen kun je bij voorkeur per betaalverzoek of contant voldoen. Na ieder consult ontvang je een factuur. Deze kun je indienen bij je zorgverzekering, mits je hiervoor verzekerd bent.

Intakeformulier / Behandelovereenkomst
Klik hier om het intakeformulier (tevens de behandelovereenkomst) te bekijken (in PDF formaat, wordt geopend in een nieuw venster).

Privacy
Meer informatie over hoe ik je gegevens verwerk kun je lezen in de Privacyverklaring.

Vragen?

[activecampaign form=7]