Hallo …

Ik ben Yvonne Tiesen, Moeder van twee jongens, gepassioneerde therapeut en wil overal graag het positieve in zien.

Sinds een aantal jaren ben ik werkzaam als lichaamsgerichte psychotherapeut, natuurgeneeskundige, guasha-therapeut en integrale epigenetische ADHD-therapeut. Verder heb ik mij op diverse vlakken gespecialiseerd. Energetisch, Ankhen, Homeopatie en fytotherapie.

 

jong geleerd is oud gedaan.

Als klein kind werd ik al geconfronteerd met gevoelens en ervaring die anderen niet konden begrijpen. Ik groeide op met de wetenschap dat er meer was. Ik had een Oma die altijd werd gebeld als iemand pijn had of als een bloeding niet wilde stelpen. Een vriend van oma leerde mij om met de wichelroede te lopen( niet dat ik dat ooit gebrukt heb), maar de interesse voor pendelen was gewekt.

Wat spelendewijs begonnen is, is uitgegroeid naar meer!

 

Waar het allemaal begon.

ik voelde altijd de noodzaak om anderen te helpen en wil het iedereen naar hun zin maken. Waar ik in dit plaatje paste was niet zo belangrijk, als de rest het maar naar hun zin hadden. Ik liep op de tenen en wilde door edereen leuk gevonden te worden. Niet wetende dat dit juist daardoor niet gebeurde.

Hierdoor verloor ik het contact met mezelf, ik leefde iemand anders zijn leven. Waar paste ik? Waarom vond ik anderen belangrijker dan mezelf?

Nadat mijn ouders op jonge leeftijd zijn overleden, waar ik de mantelzorg voor heb gedaan, ontstond het benauwende gevoel dat ik niet op mijn eigen blauwdruk zat. Ik ben op zoek gegaan naar, wat wil ik. Ik wilde kennis, vertrouwen en een doel.

 

mijn ontwikkeling.

Hierin vond ik ruimte voormijzelf. Ruimte om te studeren. Door de uitdagende school carriere van mij kinderen wilde ik meer weten over de natuurgeneeskunde en ben voorzichtig begonnen met de opleiding biotensor. Nadat ik dat ontdekt had is er een stroom van studies ontstaan met eigenlijk wel altijd de ondertoom om meer te leren over ADHD, ADD, Burn-out, fibromyalgie en depressie.

Ik ontdekt hierin de overlap in, prikkelgevoeligheid, resistentie op de neurotransmitters.

Veel nieuwetijdskinderen en ouders van nu, ontdekken dat het toch wel veel prikkels zijn die we moeten incasseren. Veel meer dan voor jaren terug. ze worden er steeds gevoeliger voor. Dat wordt HSP ( Hyper sensitive person) genoemd. Als we daar eens beter mee om leren gaan.

Ik begeleid je in je zoektocht ondersteun waar nodig en laat je je eigen mogelijkheden zien.

Heb jij lichamelijk of mentaal klachten?
Ben je helemaal klaar met hoe het nu is?

De keuze is aan jou….kies jij voor jezelf?

Mogelijkheden

Consult Psychosociaal

Consult Natuurgeneeskunde

Integrale epigenetische ADHD Therapie

Vergoeding en tarieven

Als VBAG therapeut worden mij consulten (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeringen.

vergoeding dmv PGB is ook mogelijk.

Kennis en opleiding

 • Integrale Epigenetische ADHD Therapeut
 • HBO Multi Probleem Gezinnen
 • Professioneel hulpverlenen
 • Gedragsverandering
 • Gedragsproblemen bij jongeren
 • Energetisch Eclectisch Natuurgeneeskundig therapeut
 • Santai Guasha Therapeut
 • Lichaamsgerichte Psychotherapie
 • Bach Bloesem
 • Orthomoleculair therapie
 • Regressietherapie
 • Minor klassieke homeopathie

Informatie

 • Verplaatsing en annulering
  Mocht je een afspraak willen verplaatsen of annuleren, dan kan dat tot 48 uur van tevoren. Tussen de 24 en 48 uur wordt 50% van de kosten in rekening gebracht. Binnen 24 uur worden de volledige sessiekosten in rekening gebracht. 

  Betaling
  De behandelingen kun je bij voorkeur per betaalverzoek of contant voldoen. Na ieder consult ontvang je een factuur. Deze kun je indienen bij je zorgverzekering, mits je hiervoor verzekerd bent.

  Intakeformulier / Behandelovereenkomst
  Na aanmelding ontvang je een mail met daarin het intake formulier.

  Privacy
  Meer informatie over hoe ik je gegevens verwerk kun je lezen in de Privacyverklaring.