Holistische healing massage

Het waardevolste ben jezelf!.

 • Zit jij niet lekker in je vel?

 • blokkeer je steeds op de zelfde dingen?

 • Heb je veel stress?

 • zoek je een holistische behandeling?

 • je wilt meer balans, meer ruimte, meer .....?

Dan ben je hier aan het goede adres.

Meer vitaliteit, ontspanning en balans met de holistische healing massage.

Leer weer luisteren naar de signalen van je lichaam.

Nek-, schouder- en rugklachten komen heel veel voor, maar je wilt er vanaf. Door de tijd van nu ervaren we veel druk en prikkels. Hierdoor slaan we de opgehoopte stress op in ons lichaam. Hierdoor raken we  overbelast.

Door te veel spanningen, prikkels, teveel piekeren en onverwerkte emoties raken we uit balans. We blokkeren. Ons lichaam spant zich aan om te verweren.

Er ontstaan blokkades, waardoor de energie niet meer op een natuurlijke wijze kan doorstromen. Dit is het begin van de fysieke of mentale klachten.

Holistisch healing massage helpt je weer te voelen. Pijnklachten zijn heel vaak vastgehouden spanningen, stress en opgeslagen emoties en herinneringen.

Uit je hoofd weer in je lijf. Weer voelen dat je leeft in plaats van dat je geleefd wordt.

Vergroot de balans tussen lichaam en geest met holistische healing massage.

Stress verminderen

Blokkades opheffen

Spanningen verminderen

Laat energie weer stromen

Geeft een ontspannen glow

Op aanraden van mijn tandarts ben ik bij Yvonne voor een Guasha behandeling geweest.  Tijdens de Guasha behandeling heeft zij doormiddel van schrapen (met een edelsteen) er voor gezorgd dat de pijn weg kon vloeien en de doorstroming beter werd.
Inmiddels voor de laatste keer bij de tandarts geweest, ontsteking en pijn is helemaal weg.

Ik zou Powerful Stones absoluut aanbevelen.
Ik ga er graag naartoe omdat ik weet dat ik na een behandeling mij een stuk beter voel.

Doordat Yvonne haar kennis deelt begrijp ik mijn lichaam beter.

Yvonne weet wat ze doet en is er ook nog heel goed in zowel op sociaal gebied als op Mentaal gebied en alles wat er tussen zit. Ze staat voor iedereen klaar. Ik krijg elke weer meer inzichten in mijn handelen.

Een ontzettend lieve en eerlijke vrouw die meteen de juiste punten raakt. Yvonne weet waar ze het over heeft en deelt deze kennis ook graag. Wat ze verteld is altijd goed onderbouwt met feiten die een behoorlijke ”eye openener” kunnen zijn. Ik beveel dit bedrijf zeker aan als je vast loopt of duidelijkheid over jezelf wilt hebben.

Yvonne Tiesen

Yvonne Tiesen

Maak hiernaast je afspraak en ik ontvang je graag in de praktijk.

Jouw reis naar meer ontspanning.

Hoe ziet een behandeling eruit?

Een holistic healing massage werkt als volgt

1)     De ontvangst. We beginnen bij het begin; wat wil jij vertellen, vragen of weten? Waar heb jij behoefte aan?

2)    We gaan verder. De massage start met een ontspannende ademhalingsoefening. Even uit je hoofd en alvast met je aandacht naar je lichaam.

2)    Ontvangen. voor de liefdevolle zachte massage ontvang je ook een chakra healing, zodat de energie ook weer goed kan stromen.

3)     De massage. Vervolgens ga ik masseren en werken ik aan de gebieden die aandacht vragen. Ik gebruik daarbij natuurlijke olieën die de werking van de massage ondersteunen en de ontspanning versterken.

4)     Afronden. De behandeling kan veel losmaken. We ronden daarom af met een gesprek van mens tot mens. Zodat jij heerlijk ontspannen en opgeladen weer verder kunt met je dag.

De behandeling zorgt voor:

 •    Vermindering van fysieke klachten
 •    Bewustwording
 •    Meer vertrouwen
 •    Meer energie
 •    Beter contact met je gevoel
 •    Ontspanning en rust

Veel gestelde vragen!

Soms als er erge blokkades zijn kan het even pijnlijk zijn. Dit om de doorstroming weer te activeren.

De holistic healing massage heeft geen bijwerkingen. Wel kun je moe zijn na de massage. Soms merk je dat direct, soms pas in de loop van de dag en avond.

Tijdens een massage worden zowel fysiek als emotioneel veel dingen aangeraakt.De meeste mensen zijn erg ontspannen na de behandeling. Speelt er angst, verdriet en pijn van nu of lang geleden, dan is het soms lastig dat ‘zo maar even’ los te laten.

Voor de behandeling handelen we eerst dat af. Dan hoef je daarna er niet meer aan te denken. Betaling gaat contant of via betaalverzoek.

Wacht niet langer en ervaar het zelf.

Wacht niet langer en ervaar het zelf.

Voor vrouwen zoals jij en ik

Mijn klanten zijn veelal vrouwen. Ze staan vol in het leven, hebben een drukke agenda en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Want niet alleen hun gezin en werk, maar ook alle andere mensen om hen heen geven ze graag de aandacht die zij verdienen. Wat ze doen, doen deze vrouwen met liefde en overtuiging.

Maar af en toe is de energie op!

Dan komen ze bij mij in de praktijk. Gespannen, moe, niet lekker in hun vel. Met rug- en nekklachten en té vaak hoofdpijn. Soms lopen ze al een tijd rond met vage klachten, die maar niet overgaan. De massage kan dan helpen.

Maak hiernaast je afspraak en ik ontvang je graag in de praktijk.

× Hoe kan ik je helpen?