fbpx

Health

Met geluk is het net als met gezondheid: als je er niets van merkt, betekent dat dat het er is.

Powerful Stones is vakspecialist volgens de beroepsorganisatie BATC en NIBIG. Tevens zijn wij aangesloten bij Natuurlijk Gezond Noord-Limburg.

★★★★★

  • Een intuïtieve massage is echt een aanrader.
    De massage geeft je heel veel ontspanning en dit werkt nog een hele poos door.
    Ook krijg je er weer nieuwe energie door, zowel lichamelijk als geestelijk.
    Een echt cadeau aan jezelf.

  • Energetische lichaamsmassage, je voelt je herboren, al je ballast is weg, heerlijk. Een echte aanrader.

  • Tijdens de Guasha behandeling heeft zij doormiddel van schrapen (met een edelsteen) er voor gezorgd dat deenergie weg kon vloeien en de doorstroming beter werd.

 

Guasha Therapie

Bij de behandeling wordt een speciale guasha olie op de huid gebracht. De olie gebruikt men enerzijds als bescherming, dat de huid niet beschadigd en anderzijds in verband met de bestandsdelen. Deze guasha olie bestaat namelijk uit diverse chinese kruiden. Elk kruid heeft zijn eigen werking (ontspanning, ontgifting, warmte enz.) Men kan niet zomaar een willekeurige olie gaan gebruiken, omdat andere olieën bestanddelen kunnen bevatten waarop reacties in het lichaam kunnen ontstaan.
Vroeger werd in landen als Cambodja, Laos enz. vaak gebruik gemaakt van water, plantaardige olieën, sappen en zelfs wijn.

Lees meer.

GuashaGezicht

Voordelen van een Guasha gezichtsbehandeling zijn o.a.: een betere doorbloeding, vermindering van pigmentering en bevordering van een strakke/gladde huid.

De betere doorbloeding van het gezicht geeft de huid een gezonde kleur en de versteviging van het bindweefsel geeft het gezicht een jongere en frissere uitstraling.

Bij het stimuleren van de acupressuurpunten op de meridianen in het gezicht, heeft de behandeling ook een positieve invloed op de gezondheid.

Lees meer.

Intuïtieve Massage

De intuïtieve massage is een zachte intuïtieve massage die je stap voor stap weer terug brengt in je lichaam.

Tijdens de massage communiceren mijn handen met je lichaam en spelen harmonieus in op de behoeften ervan.

Soms zal, op plaatsen waar het lichaam er om vraagt, de druk van mijn handen iets kunnen toenemen, maar ook dat gebeurt in harmonie en verbinding met elkaar. Je wordt in balans gebracht en de energie kan weer doorstromen, wat helend is voor lichaam, geest en ziel.

lees meer

Hotstone Massage

Een hotstone massage is een geweldige, intens diepe warmte massage met hete lavastenen. De temperatuur van de stenen ligt om en nabij de 45 graden (lekker warm en niet te heet). Een unieke ervaring en weldaad voor het lichaam.

lees meer

Voedingsintolleranties

Voeding intolerantie komt steeds vaker voor, aangezien ons lichaam steeds vaker overbelast wordt, wordt dus ook de draagkracht van ons lichaam steeds minder. Dit kan zich uiten in bijvoorbeeld Asmatischeklachten maar ook een aanhoudende verkoudheid kan het gevolg zijn.

Deze testen kunnen zowel voor de mens als voor de dieren gedaan worden.

lees meer

contact

info@powerfulstones.nl

06-40889754

Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

×
Product added to cart

Geen producten in je winkelmand.