bachbloesem

Bach Bloesem therapie voor jong en oud!

 

Voor wie is Bach bloesem therapie geschikt?

Bach bloesem therapie is geschikt voor velen. Zowel jong als oud, ook baby’s en zelfs dieren kunnen baat hebben bij deze therapie.

Een van de veel voorkomende hedendaagse problemen is stress. Zeker in de huidige maatschappij vormt stress een groot probleem. Ook is stress een veel voorkomende oorzaak van fysieke klachten zoals eczeem, psoriasis of fibromyalgie. Ook slaapproblemen, oververmoeidheid, verlaagd libido, … kunnen een gevolg zijn van stress.

Hoewel stress bij de meeste mensen het meest gekende probleem is kan Bach Bloesem bij vele andere problemen helpen. Denk hierbij aan verschillende vormen van angsten, verslavingen, neerslachtigheid en depressie, overactiviteit en concentratieproblemen, ondersteuning bij afslanken, het verwerken van trauma’s, rouwverwerking, enzovoort.De Bach bloesem therapie samenstellen.”][vc_column_text]Bij het samenstellen van de remedies wordt eerst en vooral rekening gehouden met de specifieke symptomen die de patiënt vertoont. Voor het samenstellen van de Bach bloesems wordt dan een keuze gemaakt uit de verschillende categorieën waarin Dr. Edward Bach de bachbloesems indeelde. Dit zijn de groepen: angst, onzekerheid, gebrek aan interesse in het hier en nu, eenzaamheid, overgevoeligheid voor invloeden van anderen, ontmoediging en wanhoop en overbezorgdheid voor het welzijn van anderen.

Als CAT therapeut Worden de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed bij de volgende zorgverzekeraars

Zilveren Kruis, Avéro Achmea, FBTO, OZF, De Friesland Zorgverzekeraar, CZ, OHRA, CZdirect, Nationale Nederlanden Zorg, Menzis, PMA, Anderzorg, de drie Zorgkantoren Groningen Twente en Arnhem, Menzis Zorgaanbod (MEZ), ONVZ

Raadpleeg u verzekeringsvoorwaarden.